Van der Fluit Particulier Pakket

Aantrekkelijke pakketkorting!

U wilt uw risico's op een betaalbare en gemakkelijke manier afdekken? Dan is het Van der Fluit Particulier Pakket de oplossing!

Het Van der Fluit Particulier Pakket biedt u niet alleen bescherming van schade aan uw woning, inboedel, auto, motor, caravan of andere bezittingen, maar dekt bijvoorbeeld ook de schade af die u en uw gezinsleden aan anderen kunnen toebrengen. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het Van der Fluit Particulier Pakket opneemt. Zo stelt u zelf een pakket op maat samen. Doordat de dekkingen elkaar niet overlappen, betaalt u niet tweemaal voor dezelfde dekking. Zeer aantrekkelijk ook is de pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u in het Van der Fluit Particulier Pakket onderbrengt, hoe hoger de premiekorting. Die kan oplopen tot maar liefst 12%. Een adviseur van Van der Fluit kan u hier meer over vertellen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Pluspunten

  • Complete dekkingen en scherpe premies
  • Alle dekkingen op één overzicht
  • Aantrekkelijke pakketkortingsregeling tot maximaal 12% bij 7 verzekeringen
  • Gratis maandbetaling
  • Geen lange contractduur, na het 1e jaar zijn alle verzekeringen dagelijks opzegbaar
  • Snelle schadeafhandeling

In Volmacht verzekerd

Het Van der Fluit Particulier Pakket is een verzekeringsproduct dat door ons kantoor is ontwikkeld op basis van de beste voorwaarden en premies in de markt. Dit doen wij in volmacht van een aantal maatschappijen. Dit heeft als bijkomend voordeel voor u dat wij zelf polissen kunnen accepteren en schades behandelen. Dit is dus sneller en efficiënter!

Zo bent u verzekerd

Het Van der Fluit Particulier Pakket heeft drie verzekeringsrubrieken waar de verzekeringen die onderdeel zijn van het pakket onder vallen. Hier kunt u meer informatie vinden over deze onderdelen: