www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.schoolverzekering.nl

www.schoolverzekering.nl is een initiatief van Van der Fluit Assurantiën uit 's-Hertogenbosch. Schoolverzekering.nl is een onafhankelijk advies- en servicebureau voor risk- en insurancemanagement gespecialiseerd in (semi-) overheids- en onderwijsinstellingen. Sinds 1993 bieden wij bedrijven en instellingen als onafhankelijk servicebureau professionele ondersteuning op het terrein van verzekeringen en risicomanagement. Tot de klantenkring behoren niet alleen een groot aantal basisscholen verspreid over heel Nederland, maar ook scholen in het speciaal en voortgezet onderwijs.

www.vanvredendaaladvies.nl

Van Vredendaal Advies is een financieel advieskantoor voor verzekeringen en hypotheken, powered bij Van der Fluit Assurantiën. Dit kantoor adviseert bedrijven en particulieren in de regio’s Utrecht en Amsterdam. Er is bewust gekozen voor een persoonlijke benadering van de cliënten. Advies is namelijk vooral mensenwerk, ook al gaat het bij een verzekering of hypotheek vaak over de kleine lettertjes.

letselschade-advies.nl

In het geval van letselschade werken wij nauw samen met Mooyman & Partners bv, een toonaangevende partij op het gebied van letselschade. Zij verlenen juridische hulp aan benadeelden bij het vaststellen en regelen van letselschades.

www.regiopoortwachters.nl

Ten behoeve van het Verzuimconcept werken wij intensief samen met Regiopoortwachters.

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.onvz.nl

ONVZ is een gewaardeerde partner op het gebied van zorgverzekeringen

www.das.nl

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

www.averoachmea.nl

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro Achmea mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

www.allianz-assistance.nl

Allianz Global Assistance is een expert op het gebied van reis-, fiets- en Pechhulpverzekeringen. Met vestigingen op 5 continenten, in 34 landen én een netwerk van lokale agenten in de landen waar zij geen vestiging hebben, staan zij dag en nacht paraat.
 

www.goudse.nl

De Goudse heeft voor ondernemers gespecialiseerde oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen en naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren.