Corona en onze bereikbaarheid

16 maart 2020
Corona en onze bereikbaarheid

Het mag duidelijk zijn dat wij bij Van der Fluit ook uiterst serieus omgaan met de Corona-maatregelen. Dit betekent dat de meeste van onze medewerkers tot 6 april vanuit huis werken en is ons kantoor gesloten voor bezoekers. We beseffen ons dat onze werkzaamheden in sommige gevallen cruciaal kunnen zijn, daarom proberen we zoveel mogelijk op afstand voor onze klanten door te werken. Dat zal in de meeste gevallen gelukkig geen problemen geven. 

De adviesgesprekken zullen in veruit de meeste gevallen telefonisch gevoerd kunnen worden. Met de klanten waar persoonlijk contact noodzakelijk is, zullen wij per geval zoeken naar een oplossing.

Ons kantoor en medewerkers zijn via de normale telefoonnummers en via de mail bereikbaar. Wij verzoeken u echter om, indien mogelijk, uw vragen per email aan ons te stellen. Voor dringende zaken kunt u natuurlijk gewoon bellen met ons kantoor.

Laten we hopen dat we met al deze maatregelen de gevolgen van het Corona-virus zoveel mogelijk onder controle kunnen houden.

Meer informatie?