Samen zorgen we voor een gezonde samenleving

De toespraak van onze Minister-President liegt er niet om! We hebben wederom te maken met een zware lockdown om het coronavirus te verslaan en deze maatregelen raken ons allemaal. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers van Van der Fluit, hun gezinnen en onze klanten heeft onze hoogste prioriteit.

Tegelijkertijd willen we onze klanten zonder onderbreking blijven bedienen. Wij volgen de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis en fysieke afspraken en bijeenkomsten vinden virtueel plaats of worden verzet. Mocht het noodzakelijk zijn dat er een fysieke afspraak nodig is bij Van der Fluit Assurantiën, willen wij u vragen onderstaande spelregels in acht te nemen indien u op bezoek komt in onze vestiging.

Samen kunnen we zorgen voor een gezonde samenleving.

  1. Bel eerst om een afspraak te maken indien u langs wilt komen. Kom niet te vroeg en ga direct na de afspraak weer weg.
  2. Houd 1,5 meter afstand.
  3. Schud geen handen.
  4. Kom zo mogelijk alleen.
  5. Handel zaken indien mogelijk digitaal of telefonisch af.
  6. Blijf thuis als u een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 °C).
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf de 38 °C) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Ga voorafgaand aan de afspraak thuis naar het toilet
  9. Was voorafgaand aan de afspraak uw handen met zeep, minimaal 20 seconden
  10. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid.