Samenwonen

Woonhuisverzekeringen
Samenwonen

Toen ik ging samenwonen met mijn vriendin kwamen er opeens veel vragen naar voren over verzekeringen. Van huis uit hadden mijn ouders al vele jaren naar tevredenheid hun verzekeringen ondergebracht bij Van der Fluit in Den Bosch. Het lag dus voor de hand dat wij voor onze verzekeringen bij Van der Fluit het gesprek aan zouden gaan. Omdat er bij het samenwonen al veel andere dingen te regelen waren, vonden wij het wel prettig dat we dit uit handen konden geven. Naar grote tevredenheid werd alles supersnel geregeld.

Een oriënterend gesprek

Nadat ik contact zocht met Van der Fluit werden wij al snel uitgenodigd op kantoor voor een oriënterend gesprek. Hier werden wij hartelijk ontvangen en in het gesprek konden wij al onze wensen aangeven. Adviseur Martijn gaf ons een aantal voorbeelden van situaties waar wij niet eerder over nagedacht hadden en legde uit wat er in zo’n geval handig was qua verzekering. Samen bepaalden we de verzekeringen die mijn vriendin en ik nodig hadden voor in ons nieuwe huis.

Snel geregeld

De verzekeringen werden snel geregeld door Van der Fluit. En dat was maar goed ook. Tijdens het schilderen stootte ik een emmer verf om. Zo over de bluetooth speaker die net op de verkeerde plek lag. Met de hulp van Martijn kon de schade aan de bluetooth speaker verholpen worden onder de inboedel-verzekering. Top toch? Dat had ik zelf nooit kunnen regelen. Wij zijn in ieder geval erg blij met de hulp en kennis van Van der Fluit.