Poging tot inbraak

Inboedelverzekering
Poging tot inbraak

Gelukkig was het maar een poging, maar toen er bij ons thuis werd geprobeerd in te breken was ik het spoor even bijster. Het is toch wat, als iemand geprobeerd heeft in te breken in jouw huis. Ik ben er best wel even kapot van geweest. Ze hebben via de achtertuin proberen in te breken terwijl wij naar de film waren. Ik ben altijd zo blij met ons vrije uitzicht uit de achtertuin, maar nu heeft niemand kunnen zien waar de inbrekers mee bezig waren. Maar ze hadden niet gerekend op onze hond en dat heeft ze afgeschrikt denken wij. Want hoewel er braaksporen gevonden werden bij de achterdeur, zijn ze volgens de politie niet binnen geweest.

Schade verhalen op de verzekering

Mijn man heeft de volgende ochtend gelijk gebeld met Van der Fluit. De achterdeur had flink wat schade. Kees van den Bosch vertelde ons dat hij hiervoor een schaderapport naar de verzekering zou sturen zodat we de schade snel gerepareerd konden krijgen. Kees vroeg of er nog meer beschadigd was en mijn man vertelde dat ook de tuinset schade had opgelopen. Waarschijnlijk doordat de inbrekers snel probeerden weg te komen. Nooit geweten dat een tuinset ook bij je inboedel hoort, maar Kees nam de schade aan de tuinset mee in het schaderapport. Zo fijn dat dat ook mogelijk was.

Uitmuntende afhandeling

De schade werd al vrij snel vergoed. Kees hield ons ook regelmatig op de hoogte van de voortgang van de schadeaanvraag. De service van Van der Fluit vinden wij in één woord uitmuntend. De schade aan de achterdeur is vergoed en wij hebben afgelopen zomer kunnen genieten op onze nieuwe loungeset. Mede door de oplettendheid van Kees.