• headervanderfluit-bouwen

  headervanderfluit-bouwen

 • headervanderfluit-groeien

  headervanderfluit-groeien

 • headervanderfluit-onstspannenopreis

  headervanderfluit-onstspannenopreis

 • headervanderfluit-pensioen1

  headervanderfluit-pensioen1

 • headervanderfluit-reizenzonderzorgen-def

  headervanderfluit-reizenzonderzorgen-def

 • headervanderfluit-vakantiezonderstress-def

  headervanderfluit-vakantiezonderstress-def

 • headervanderfluit-verzekerdonderweg-def

  headervanderfluit-verzekerdonderweg-def

 • headervanderfluit-verzekerdvanuwzaak-def

  headervanderfluit-verzekerdvanuwzaak-def

 • headervanderfluit-vrachtwagennieuw

  headervanderfluit-vrachtwagennieuw

 • headervanderfluit-wintersport

  headervanderfluit-wintersport

 • headervanderfluit-zaakgoedgeregeld-def

  headervanderfluit-zaakgoedgeregeld-def

 • headervanderfluit-zorgelooswonen

  headervanderfluit-zorgelooswonen

KWALITEIT

Dit vinden we belangrijk

Het kan u niet ontgaan zijn: financiële dienstverleners zijn het afgelopen jaar veelvuldig in de media geweest. En helaas niet altijd op een positieve manier.

Soms is dat terecht, maar in andere gevallen wordt er wel eens een overhaaste conclusie getrokken. Dat heeft tot gevolg dat verzekeraars en banken met argwaan worden bekeken. Soms is een jarenlange vertrouwensband zelfs helemaal weg.

Open en transparant

Wij vinden dat verzekeraars, banken en alle andere financiële dienstverleners uw belang moeten dienen. Natuurlijk, wij moeten ook geld verdienen. Anders kunnen we niet bestaan. Maar dat geld verdienen moet wel op een eerlijke manier gebeuren. Dát is waar wij voor staan. U ziet dat terug in onze open en transparante manier van communiceren. Wij vertellen wat er van uw premie wordt betaald, hoe het met onze provisie zit en leggen haarfijn uit wat de financiële risico's van bepaalde producten zijn. Wij zien dat als een zorgplicht.

Onafhankelijk

Wij zijn er van overtuigd dat onze onafhankelijkheid daar onmisbaar voor is. Natuurlijk kunt u ook bij uw huisbank naar buiten wandelen met een goede verzekering of hypotheek. Maar misschien past een verzekering van een andere verzekeraar/bank toch beter bij u. Een verzekeraar/bank zal u echter niet een verzekering van een concurrent verkopen. Wij zijn niet beperkt tot het aanbod van één dienstverlener. Wij doen zaken met meer dan vijftig verzekeraars en beschikken met ons Volmachtbedrijf VDF/ Verzekeringen over een drietal volmachten. Tegelijk zijn we niemand iets verplicht. Ja, alleen aan u hebben we een verplichting.

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over hoe we ons gaan inzetten voor uw financiële belangen. Neem contact op om een afspraak te maken met een adviseur.

Lidmaatschappen

Wij zijn lid van de volgende organisaties. Wij voldoen aan de normen en regels van deze organisaties en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd. Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan!


Wij zijn erkend hypothecair planner.

logo

Ons Volmachtbedrijf is aangesloten bij de NVGA. 

logo-NVGA

Aansluiting AFM 

Wij hebben een vergunning verkregen van de AFM. 
Ons vergunningsnummer is 12006354. Voor meer informatie kijk op www.afm.nl